Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέντε στα πέντε με πεντάρα ο Αστέρας Καισαριανής, 5-1 εκτός τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Published

on

Όντας πολύ ουσιαστικός και χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα την απόδοση του, ο Αστέρας Καισαριανής νίκησε πολύ εύκολα εκτός έδρας τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης με το επιβλητικό 5-1 και πέτυχε την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Έτσι με 15 βαθμούς έμεινε μόνος στην κορυφή, ενώ ο Ατρόμητος που προσπάθησε αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του και έμεινε στους 4 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον χαρισματικό σκόρερ Σταμάτη Σαπαλίδη, που πέτυχε 4 γκολ….

Μόλις στο 2′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους, με το σουτ του Μαχαίρα να περνάει μόλις άουτ, ενώ στο 4′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Σαπαλίδης κινήθηκε παράλληλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1. Η απάντηση του Ατρόμητου ήρθε άμεσα, αφού στο 7′ ο Βιτορεάνου σέντραρε και ο Γαντζούλας με εξαιρετικό σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Αστέρας φέτος στο πρωτάθλημα…

Ο Αστέρας ξαναπήρε το προβάδισμα στο 27′ όταν ο Σταμούλης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 29′ ο Ραχήμ εκτέλεσε φάουλ και ο Σαπαλίδης με δύσκολη κεφαλιά έκανε το 1-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Με τη σέντρα του δευτέρου μέρους στο 46′ ο Ατρόμητος απείλησε, με το σουτ του Τσιγγόπουλου από καλή θέση να περνάει άουτ. Στο 50′ ο Αστέρας άγγιξε το τέταρτο γκολ όταν μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ ο Παληγεώργος βγήκε μόνος με τον Σαμιώτη, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων επενέβη σωτήρια, ενώ στο 52′ το δυνατό σουτ του Σαπαλίδη από το ύψος της περιοχής πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Στο 60′ ο Αστέρας έφτασε στο τέταρτο γκολ, όταν ο Ραχήμ βρήκε τον Χασιώτη, αυτός γύρισε την μπάλα και ο Σαπαλίδης από πολύ κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-4. Δύο λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος πλησίασε στη μείωση του σκορ αλλά ο Μαραγκουδάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Σιδηρόπουλου. Στο 65′ ο Σαπαλίδης ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ και με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-5. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 85′ ο Φάκης Ι. βρέθηκε απέναντι από τον Μιχελή αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ.

ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ: Σαμιώτης, Λουδάρος (58′ Αποστόλου), Καραγεώργος, Καραβίδας, Κομιώτης, Δούκας, Γαντζούλας (72′ Φάκης Ι.), Σιδηρόπουλος (72′ Μπάμπουλας), Τσιγγόπουλος (64′ Ζαγαρέλος), Βιτορεάνου, Μπούντρας.

ΑΣΤΈΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ: Μιχελής, Χασιώτης, Λεβέντης (77′ Κουτσουπιάς), Μαχαίρας (46′ Σμυρνάκης), Μαραγκουδάκης, Γεραγωτέλλης (68′ Άνχελ), Ψαραδέλης (59′ Ρεντζής), Σταμούλης, Παληγεώργος (59′ Τζέλη), Ραχήμ, Σαπαλίδης.