Connect with us

Uncategorized

Στο περιφερειακό ο Α.Ο Δικαίου 3-1 τον Όλυμπο Αγιάσου

Published

on

Ο ΑΟ Δικαίου επικράτησε εύκολα του Όλυμπου Αγιάσου με 3-1, εξασφαλίζοντας με αυτόν το τρόπο την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Το φιλμ του αγώνα:

9′ Σουτ του Βουργουτζή έξω από την περιοχή,μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Τσαραπατσάνης.

15′ ΓΚΟΛ!! Ωραία ατομική ενέργεια του Χατζηφούντα Χ. ο οποίος έκανε τη κάθετη πάσα στον Φονσέκα με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Καραβασίλη για το 1-0.

18′ ΓΚΟΛ!! Ωραία αντεπίθεση για τον Α.Ο Δικαίου,ο Μυλωνάς έκανε τη παράλληλη σέντρα από τα αριστερά με τον Φονσέκα να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

21′ ΓΚΟΛ!! Πέναλτι για τον Όλυμπο Αγιάσου μετά από μαρκάρισμα του Σωτίρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαλάς στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαραπατσάνη για το 2-1.

29′ Αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, στη θέση του Βουργουτζή ο Τσιθριώτης.

40′ Μετά τα γρήγορα γκολ έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες δεν έχουν απειλήσει ιδιαίτερα.

47′ Ο Σεραφίγκος βρέθηκε απέναντι από τον Τσαραπατσάνη, έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Α.Ο Δικαίου να απεκρούει με τα πόδια τη μπάλα και τους αμυντικούς να διώχνουν.

Ημίχρονο

49′ Σουτ του Μυλωνά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραβασίλη.

52′ ΓΚΟΛ!! Ωραία ατομική ενέργεια του Πανόπουλου,ο οποίος έκανε τη κάθετη πάσα στον Χατζηφούντα Μ. και εκείνος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραβασίλη για το 3-1.

63′ Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Φονσέκα με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραβασίλη.

74′ Κάθετη μπαλιά του Τόρα στον Σεραφίγκο ο οποίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσαραπατσάνη.

80′ Σουτ του Μαλακού,έδιωξε με τις γροθιές ο Τσαραπατσάνης.

82′ Σέντρα του Μυλωνά από τα δεξιά,ο Μποιλής Μ. έκανε το σουτ,έδιωξε με γροθιές ο Καραβασίλης.

84′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λύγκο. Με δέκα παίχτες συνεχίζει ο Όλυμπος Αγιάσου.

89′ Σέντρα του Μυλωνά από τα δεξιά, ο Σκαλέρης έκανε τη κεφαλιά με τον Καραβασίλη να μπλοκάρει σταθερά.

Διαιτητές: Σφακιανάκης,Κοσμάς,Μπαμπάς (Αττικής)

Α.Ο Δικαίου: Τσαραπατσάνης,Τσαλαπατάνης,Πανόπουλος(54′ Δραμουντανής),Γκουντελίτσας,Μποιλής Ζ.,Σωτίρι,Μποιλής Μ.,Μυλωνάς,Χατζηφούντας Μ.(75′ Σκαλέρης),Χατζηφούντας Χ.,Φονσέκα(81′ Κεφαλιανός).

Όλυμπος Αγιάσου: Καραβασίλης,Σπάχι,Καλουντζής,Τσαμπάκος,Λύγκος,Κουρβιανός(60′ Τόρα),Λαλάς,Καζάνης(68′ Λαμπράκης),Βουργουτζής(29′ λ.τ Τσιθριώτης),Μαλακός,Σεραφίγκος.

Πηγή giafkasports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply