Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Αμφιάλη 0-0 με τον Σαρωνικό Αίγινας

Published

on

Μπορεί να μην είχε γκολ το ματς της Αμφιάλης με τον Σαρωνικό αλλά είχε όλα τα υπόλοιπα που μπορούν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του ποδόσφαιρου που βρέθηκαν στις «Σιταποθήκες».

Το πρώτο μέρος κύλισε χωρίς την μεγάλη φάση  με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία στο 52’ να ανοίξουν το σκορ αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σιάνος απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μακομήτρος με τον Φυσαράκη στην επαναφορά να σημαδεύει το δοκάρι.

Η Αμφιάλη προσπάθησε, είχε την ευκαιρία σε άλλες δυο φάσεις να σημειώσει τέρματα αλλά οι Σιάνος στο 70’ και  Τζωρτζάτος  στο73’ «μιμήθηκαν» τον Φυσαράκη  σημαδεύοντας τα δοκάρια του Μακομήτρου.

Στο 88’ ο Σφικτός πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια καθώς αποβλήθηκε από τον ρέφερι Κακρίδη, και τρία λεπτά αργότερα  ο Παπαδόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για τον Σαρωνικό να σκοράρει αλλά η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Παγώνη.

Διαιτητής ήταν  ο Κακριδής.

Αμφιάλη: Παγώνης, Γεωργακόπουλος, Μπακοθανάσης, Ρεντζέπι (62’ Παπαδόπουλος), Τζωρτζάτος, Πουρσανίδης, Φυσαράκης (75’ Λέλος), Λοϊζίδης, Σιάνος, Επιτροπάκης (70’ Τσότσος), Νιζάμης.

Σαρωνικός Αίγινας: Μπακομήτρος Κ., Γκέκας, Γκαρής Ν., Αγγελάκης, Γκαρής Σ., Σφικτός, Mishaju (70’ Πρέλα), Μάρκου, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος.