Connect with us

Uncategorized

Παραλίγο να χάσει το πρωτάθλημα ο Αχαρναϊκός!

Βαριά τιμωρία στους Μενιδιάτες για την αναμέτρηση με τον Εθνικό

Published

on

Μπορεί το πρωτάθλημα στην Δ΄ Εθνική να ολοκληρώθηκε , ωστόσο η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, εξακολουθεί να εκδικάζει υποθέσεις, και παραπτώματα ομάδων.

Μάλίστα η Π.Ε ήταν καταπέλτης και του πρωταθλητή Αχαρναικού για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Αχαρναικού – Εθνικού.

Έτσι λοιπόν ο Αχαρναικός τιμωρήθηκε με αφαίρεση δύο βαθμών από την φετινή βαθμολογία, επίσης του επιβλήθηκε ποινή μιάς αγωνιστικής να παίξει κεκλεισμένων των θυρών, και συνολικά χρηματικό πρόστιμο 1900 ευρώ.

*Να σημειώσουμε ότι ο Αχαρναικός είχε τιμωρηθεί με μια ακόμη αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών( συν 1000 ευρώ πρόστιμο) από την αναμέτρηση με τον Κ. Αστ. Βάρης.

Πάντως παρά την τιμωρία αυτή δεν αλλάζει κάτι στον 9ο όμιλο, αφού ο Αχαρναικός τερματίζει πρώτος με 61 βαθμών έναντι 60 του δεύτερου Αιολικού.

*Ακόμη η Π.Ε. απέρριψε την ένσταση του Αχαρναικού κατά της Τριγλίας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με την Τριγλία ως αβάσιμη.

 

Καμπάνα και στον Παναιγιάλειο

 

Στον Παναιγιάλειο για την μη διεξαγωγή του αγώνα με τις Βρασιές επιβλήθηκε μηδενισμός, και αφαίρεση 2 βαθμών από την φετινή βαθμολογία, αλλά και -2 βαθμοί από την βαθμολογία της επόμενης περιόδου, συν πρόστιμο 100 ευρώ.

Κι εδώ στον 6ο όμιλο ο Παναιγιάλειος είναι ο πρωταθλητής, αφού μετά τον μηδενισμό είναι και πάλι πρώτος με 66 βαθμούς έχοντας δεύτερο τον Π.Φ. Πανόπουλου με 60 βαθμούς

* Με μια αγωνιστική χωρίς θεατές θα παίξει ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, σύν 1900 ευρώ πρόστιμο

*Δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές θα παίξει η Ρόδος στο νέο πρωτάθλημα μετά την ποινή που της επιβλήθηκε, συν 1800 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

* Στον Ατσαλένιο πρόστιμο 200, ευρώ, στον Ερμή Ερμιονίδας πρόστιμο 400 ευρώ.

Στον προπονητή της Νάουσας Β. Αργυρίου ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες και πρόστιμο 1500 ευρώ, ενώ στην Νάουσα επίσης πρόστιμο 600 ευρώ( για το ματς με τα Αεράτα Γρεβενά), ενώ στα Αεράτα επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ.

Στην Κασσιόπη πρόστιμο 500 ευρώ

Τέλος στην Αστραπή Μεσοποταμιάς χρηματικό πρόστιμο 2700 ευρώ.

 

PAN. NTALAKOS

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply