Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος οι Ρόπας και Ζυγούρης από Δόξα Βύρωνα

Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στην ιστορική ομάδα

Published

on

Παρελθόν αποτελούν από τον πάγκο της Δόξας Βύρωνα, το τεχνικό δίδυμο των «κυανόλευκων»Λουκά Ρόπα και Δημήτρη Ζυγούρη. Η είδηση αυτή σίγουρα αιφνιδίασε, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα του Βύρωνα έκανε μία επιτυχημένη πορεία, αφού πέρυσι κέρδισε την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία, ενώ φέτος κατέκτησε την τρίτη θέση στον 2ο όμιλο της Α’ΕΠΣΑ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα θέματα ανοιχτά και η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής θα κρίνει πολλά, ακόμα και για το αν θα συνεχίσει στη θέση του προέδρου ο Κώστας Κατσιούλας.

 

Λουκάς Ρόπας: «Κάποιοι με έβριζαν συνεχώς»!

 

Σε επικοινωνία με τον τεχνικό της Δόξας Βύρωνα Λουκά Ρόπα, μας εξήγησε αναλυτικά τους λόγους της αποχώρησής του, με τον έμπειρο προπονητή όμως να στέκεται κυρίως στο γεγονός, πως κάποιοι από τους φιλάθλους της Δόξας τον έβριζαν και μάλιστα με χυδαίο τρόπο. Αναλυτικά: «Η συμφωνία που είχα με την ομάδα ήταν για έναν χρόνο. Αλλά έτσι και αλλιώς, πολύ δύσκολα θα συνέχιζα,καθότι συνέβησαν πράγματα τα οποία δεν μου άρεσαν καθόλου. Όπως το γεγονός, πως παρόλο την επιτυχημένη πορεία που είχε ο σύλλογος στο φετινό πρωτάθλημα,κάποιοι από τους φιλάθλους με έβριζαν συνεχώς και για ασήμαντες αφορμές και αυτό είναι που με στενοχώρησε πάρα πολύ. Με το ίδιο υλικό ανεβάσαμε την ομάδα κατηγορία και φέτος τερματίσαμε στην τρίτη θέση. Μπορεί να μην είμαι ο καλύτερος αλλά άφησα έργο.»

 

Δημήτρης Ζυγούρης: «Κακώς έβριζαν το Λουκά»

 

Η στήλη επικοινώνησε και με τον Δημήτρη Ζυγούρη, ο οποίος στάθηκε και εκείνος με την σειρά του στις αναίτιες λεκτικές επιθέσεις που δεχόταν ο Λουκάς Ρόπας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Είτε βρίζουν εμένα είτε τον Λούκα είναι το ίδιο. Μερικοί φίλαθλοι θέλουν να κάνουν κουμάντο. Μακάρι να αλλάξουν κάποιοι την νοοτροπία τους, για να έχει η Δόξα ένα καλύτερο μέλλον. Αναλάβαμε πριν δύο χρόνια μία ομάδα διαλυμένη, που είχε κάνει είκοσι τέσσερις ήττες σε τριάντα παιχνίδια και φέτος τερματίσαμε στην τρίτη θέση, έχοντας μόλις δύο ήττες σε έναν ολόκληρο γύρο. Πραγματικά ο Λουκάς και εγώ έχουμε στεναχωρηθεί από αυτή την αντιμετώπιση».

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply