Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Πανερυθραϊκός 1-0 την ΑΕΚ..

Ξεχωρίζουν οι Παπαθανασίου-Κοπάνης

Published

on

Αποτέλεσε, για πολλούς την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς παρότι ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία, κατάφερε στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με δεδομένο ότι βρισκόταν μεταξύ της 1ης και 2ης θέσης. Η αναφορά μας γίνεται φυσικά στον Πανερυθραϊκό, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ τερμάτισε στην 5η θέση.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις στις τάξεις των ”ερυθρόλευκων” συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Σε φιλικό που έδωσε το σωματείο των βορείων προαστίων προ λίγων ημερών, επικράτησε της ομάδας Νέων της ΑΕΚ με 1-0, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Λουκάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ακόμη ένα παιχνίδι, τα δυο πρόσωπα που ξεχώρισαν για το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη ήταν οι Κοπάνης και Παπαθανασίου. Στο μεταξύ, σήμερα Tετάρτη 13/6 το βράδυ οι διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να παραθέσει γεύμα στους παίκτες, στους οποίους μάλιστα πρόκειται να δοθεί και η τελευταία οφειλή των δεδουλευμένων τους.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply