Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με Γιώργο Καζαντζή στο τιμόνι τα Σούρμενα

Published

on

Με τον Γιώργο Καζαντζή στην τεχνική ηγεσία θα προχωρήσουν τη νέα σεζόν τα Σούρμενα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Προέδρος Βασίλης Ε. Βάσσιος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων, με χαρά ενημερώνουν ότι τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Συλλόγου για τα επόμενα χρόνια θα τα έχει ο κος Γιώργος Καζαντζής.

Ο κος Καζαντζής έχει πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία, αφού σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε επί σειρά ετών σε Ομάδες Α, Β και Γ εθνικής, με 10 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας Κ21, ενώ έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ομάδα μας το 2017 με επιστέγασμα την κατάκτηση του κυπέλου ΕΠΣΑ.

Από το σημείο αυτό και μετά, ο κος Καζαντζής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας της Ομάδας μας είναι κομβικός παράγοντας στην υλοποίηση του στόχου για τη δημιουργία μιας Ομάδας που να είναι αποτελεσματική και να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δικαιωματικά πλέον αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματος και των στόχων που έχει ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων.

Γιώργο σε ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα προσφορά και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και στις νέες προκλήσεις.