Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η ανακοίνωση της Χρυσούπολης για τον Φιλίππου

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Χρυσούπολη…

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Χρυσούπολης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία του με τον προπονητή Δημήτρη Φιλίππου και τον Γεν Αρχηγό Γιώργο Καραγιάννη.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, μεταξύ του προπονητή του Αντρικού κου Φιλίππου Δημήτρη και το Δ.Σ. της ομάδας μας, αποφασίστηκε από κοινού η μη συνέχιση της συνεργασίας μας για την νέα χρονιά.

Η πολύπλευρη προσφορά του και ο τρόπος με τον οποίο επέδρασσε στην άνοδο της ομάδας στη Β’ ΕΠΣΑ είναι στοιχεία αδιαμφισβήτητα και καταγεγραμμένα στην ιστορία του συλλόγου.

Μαζί του αποχώρησε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιώργος Καραγιάννης του οποίου η προσφορά ήταν σημαντική, τόσο στη στελέχωση της ομάδας, όσο και σε άλλα σημαντικά θέματα που αφορούσαν την γενικότερη λειτουργία του συλλόγου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χρυσούπολης, το επιτελείο και κάθε μέλος του συλλόγου τους ευχαριστούν θερμά για όσα προσέφεραν και να τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.

Πλέον αρχίζει και επίσημα η δουλειά για το χτίσιμο της νέας προσπάθειας. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι για νεότερες ανακοινώσεις που θα αφορούν τον προπονητή της Αντρικής Ομάδας και την στελέχωση σε όλα τα πόστα.