Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Βαλάντης Αναγνωστόπουλος Γενικός Αρχηγός στον Φοίνικα Περιστερίου

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Φοίνικας Περιστερίου…

Ο Α.Σ. Φοίνικας Περιστερίου ανακοινώνει την επέκταση -υπό νέα μορφή- της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βαλάντη Αναγνωστόπουλο.

 

Ήρθε στην ομάδα μας τέσσερα χρόνια πριν, και το δέσιμο του με το σύλλογο και τους ανθρώπους του ήταν κάτι παραπάνω από αμοιβαίο.

 

Μέσα στα χρόνια αυτά έδειξε τη μεγάλη του ποδοσφαιρική αξία, καθώς ηγήθηκε της αμυντικής μας γραμμής όντας ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός που φόρεσε ποτέ τη φανέλα μας. Πέραν του αθλητικού, ανέδειξε το τεράστιο ήθος που τον διέπει, με αποκορύφωμα τη στιγμή στο φετινό εκτός έδρας αγώνα με τη Λυκόβρυση, όπου συζητήθηκε σε όλη την Αθήνα.

 

Δυστυχώς όμως και καθώς οι υποχρεώσεις του μεγαλώνουν θα τον στερηθούμε από την αρχική μας εντεκάδα αλλά θα βρίσκεται εκεί, κάπου στην άκρη του πάγκου, αφού θα έχει καθημερινή επαφή με τους φίλους του και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

 

Πιο συγκεκριμένα, από τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Βαλάντης αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού επισφραγίζοντας έτσι τη δυνατή αυτή σχέση που δημιουργήθηκε.

 

Από τη μεριά μας να του ευχηθούμε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα, ξέροντας ότι θα συνεχίσει να τα εκτελεί με το ίδιο πάθος με το οποιο αγωνιζόταν.