Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Γιώργος Φαμέλης νέος Τεχνικός διευθυντής στους Ίωνες Αλίμου

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσαν οι Ίωνες Αλίμου…

🔵⚪️✍️𝜨𝜠𝜪𝜮 𝜯𝜠𝜲𝜨𝜤𝜥𝜪𝜮 𝜟𝜤𝜠𝜰𝜣𝜰𝜨𝜯𝜢𝜮 𝜮𝜯𝜪𝜰𝜮 𝜤𝜴𝜨𝜠𝜮 𝜜𝜦𝜤𝜧𝜪𝜰 𝜪 𝜞𝜤𝜴𝜬𝜞𝜪𝜮 𝜱𝜜𝜧𝜠𝜦𝜢𝜮

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Το διοικητικό συμβούλιο των Ίωνων Αλίμου έχοντας στόχο να διατηρήσει το πλάνο που έχει εκπονηθεί αναφορικά με τη φιλοσοφία του συλλόγου ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Φαμέλη στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Κατόπιν συνάντησης που έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο μας, Παύλο Ευγενίδη και τον κ. Φαμέλη παρουσιάστηκε ενδελεχώς το πλάνο για τα επόμενα χρόνια και αφού οι δυο πλευρές αντάλλαξαν τις απόψεις τους αποφασίστηκε να ξεκινήσει μια συνεργασία που θα έχει ως στόχο την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και τη στελέχωση του ανδρικού τμήματος από ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία για να “ξεδιπλώσουν” το ταλέντο τους.

Όσον αφορά το νέο μας μέλος, ο κ. Φαμέλης έχει έχει υπηρετήσει πίστα το ποδόσφαιρο επί σειρά ετών από όλα τα πόστα. Έχει διατελέσει επίσης Σκάουτερ των ακαδημιών του Παναθηναϊκόυ και Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά και σκάουτερ του Πανιωνίου.

Ύψιστη τιμή για εκείνον ήταν όταν άνηκε στο team της Εθνικής Ελλάδας στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος.

 

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ως τεχνικός διευθυντής ήταν ο Κεραυνός Κερατέας ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ όντας αήττητος, με τον κ. Φαμέλη να έχει καταλυτική συμβολή στην επίτευξη του στόχου.

 

Ολα αυτά αποδεικνύουν πως πρόκειται για έναν σπουδαίο άνθρωπο του ποδοσφαίρου όπου οι γνώσεις του και ο επαγγελματισμός του θα βοηθήσουν την ομάδα μας. Είναι τιμή μας να καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας έναν τόσο καταξιωμένο και έμπειρο άνθρωπο του ποδοσφαίρου στη θέση του τεχνικού διευθυντή και είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία του με τον νέο προπονητή θα αποδώσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας