Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος από τους Τράχωνες ο Αντώνης Τσιμπάκης

Published

on

Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Τσιμπάκη ανακοίνωσαν οι Τράχωνες.

Το δελτίο Τύπου…

Έχει γίνει γνωστό από τα μέσα Μαρτίου ότι στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας και της επιτυχημένης πορείας που είχε ο Σύλλογος του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου με τον εξαίρετο προπονητή Αντώνη Τσιμπάκη θα ανανεωνόταν πρόωρα η συνεργασία τους και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Όμως δυστυχώς καμία φορά, ‘’όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή’’, ανεξαρτήτως αν στην συγκεκριμένη στιγμή αυτό δεν ήταν επιλογή του Συλλόγου των Τραχώνων.

Διότι στην πορεία της προσωπικής, επαγγελματικής ζωής του κόουτς Αντώνη Τσιμπάκη, προέκυψαν κάποια ξαφνικά και ανυπέρβλητα εμπόδια που κατακτούσαν σχεδόν αδύνατη, την ταυτόχρονη ενασχόλησή του και με τις δραστηριότητες της ομάδας μας, στις ώρες και τις ημέρες των προπονήσεων που είχαν σχεδιαστεί για φέτος, ενόψιν των απαιτητικών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Σύλλογος βάζει πάνω από όλα την καλή σχέση όλων των συμβαλλομένων φορέων και δεν στέκεται εμπόδιο, ούτε στις προσωπικές φιλοδοξίες ή επαγγελματικές υποχρεώσεις κανενός, ούτε διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία και την συνέχεια του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς πάντα η ζωή συνεχίζεται.

Ένας προπονητής εγνωσμένου ήθους και αξίας, ο οποίος ήρθε στην ομάδα των Τραχώνων σε ένα ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον, έμεινε 3 σχεδόν χρόνια στον Σύλλογο και στην περίοδο αυτή με τους συνεργάτες του έκανε πορείες πρωταθλητισμού, ισχυροποίησε το brand name του Συλλόγου στην Α’ Κατηγορία Αθήνας, έπαιξε η ομάδα μας θελκτικό, θεαματικό και ουσιαστικό — βάσει αποτελέσματος – ποδόσφαιρο, συνεργάστηκε άψογα με τους παίκτες, την Διοίκηση και τους φίλους της ομάδας και τέλος μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα ποδοσφαιριστές του Συλλόγου όπως ο Χριστακόπουλος, ο Καραγιάννης, ο Γιατράς, ο Τζάκσον και ο Τσιούρης – νέα παιδιά όλα με φιλοδοξίες – αναδείχθησαν και έκαναν μεταγραφή σε μεγαλύτερες, επαγγελματικές κατηγορίες, ικανοποιώντας έτσι και το project του συλλόγου.

Σ’ ευχαριστούμε για όλα Αντώνη Τσιμπάκη και εις το επανιδείν!!!