Connect with us

stoplekto

Κοσμοπλημμύρα κατέκλυσε τη γιορτή του Αετού Κορυδαλλού

Published

on

Σε θεσμό έχει εξελιχθεί η γιορτή λήξης  της χρονιάς στον Αετό Κορυδαλλού. Εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου, γονείς και αθλητές κατέκλυσαν για μια ακόμα χρονιά  το γήπεδο .

Ανάμεσα τους ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Ανασόπουλος που προέρχεται από τον Αετό συνοδεύοντας τον 9χρονο εγγονό του Ιουλιανό Τσεβά ένα εκκολαπτόμενο αστεράκι του ποδοσφαίρου..

Από την ΕΠΣΠ παραβρέθηκαν οι Στέλιος Μπρατσόλη,ς Κώστας Βράκας, Χρήστος  Στούκας. Βασίλης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Λαπατάς Νίκος Σιδηρόπουλος.

Από τον Δήμο Κορυδαλλού ήταν εκεί ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέκος Θανόπουλος Γιώργος Γκόγκος .

Από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου ο πρόεδρος Ανδρέας Καπιτσίνος ο αντιπρόεδρος Ηλίας Κοσμίδης και το μέλος Κώστας Πρέκας.

Τιμήθηκαν ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Μπολοβίνος που εγκατέλειψε την ενεργό δράση( τόσο από τη διοίκηση , όσο και από  τον  Σύλλογο φίλων του Αετού ), ο διακεκριμένος γιατρός ορθοπεδικός Γιάννης Βεκιάρης., και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Αθανασάκος , Μιχάλης Κάτσιος και Παναγιωτης Καλογεράς. Στους 250 περίπου αθλητές των υποδομών δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα .

Έγινε αγώνας επίδειξης μεταξύ παικτών των ακαδημιών  ακολούθησαν χοροί από ομάδα κοριτσιών και η γιορτή ολοκληρώθηκε με αγώνα της σημερινής ομάδας που κατέβαλε  3-2  τους παλαίμαχους. Για τους νικητές δυο τέρματα σημείωσε ο Μάναλης Γ. και ένα ο Κανέρης  .ενώ και τα δυο τέρματα των βετεράνων πέτυχε ο Πηλίδης .

Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply