Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Δημήτρης Βαφειάδης νέος προπονητής στον Κεραυνό Πετρούπολης

Published

on

Ο Δημήτρης Βαφειάδης είναι ο νέος προπονητής του Κεραυνού Πετρούπολης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Το δελτίο Τύπου…

Ο Κεραυνός Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Βαφειάδη.

Ο κ.Βαφειάδης γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 1985 και είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα Προπονητικής Ποδοσφαίρου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Παράλληλα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην “Ειδική Αγωγή” (πανεπιστήμιο Αιγαίου) και διπλωματούχος προπονητής UEFA B’.

Η επαγγελματική του εμπειρία ξεκινάει το 2006 σε ομάδες επιπέδου Super League: Β’ Προπονητής Φυσικής κατάστασης – ΠΑΕ SKODA Ξάνθη (U15) (2006-2007), Β’ Προπονητής Φυσικής κατάστασης – ΠΑΕ Πανθρακικός (U15) (2007-2008), υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης- ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (U17 – U20) (2010-2015).

Στην συνέχεια εργάστηκε ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον ΑΟ Άγιος Ιερόθεος (άνοδος Γ’ εθνική) (2015-2016), ως τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών και προπονητής U18 στον ΑΟ Άγιος Ιερόθεος (2015-2022) και ως τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών και προπονητής U18- ΑΟ Άρης Πετρούπολης (2022-2023). Από το καλοκαίρι του 2023 έχει αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Ακαδημία Πετρούπολης.

Είναι επίσης μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου Special Olympics από το 2011 μέχρι και σήμερα!

Ως αθλητής έχει συμμετάσχει σε επαγγελματικό επίπεδο στις παρακάτω ομάδες: Ακράτητος, Προοδευτική, Πανθρακικός, Δόξα Γρατινής, Ορφέας Ξάνθης, ΑΟ Ιάσων, Ειρήνη Πετρούπολης.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο γυμναστής Νικήτας Κατσίπης (προπονητής UEFA D).

Πιστοί στο πλάνο μας, το ανδρικό τμήμα του Κεραυνού θα απαρτίζεται για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο αμιγώς από παιδιά της ακαδημίας, τα οποία έχουν αποκτήσει αθλητικές και κοινωνικές βάσεις.

Με παρακαταθήκη την περσινή σεζόν, ο σύλλογος θέλει να χτίσει πάνω στα νέα παιδιά και πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.