Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξεκίνησε το Καλοκαιρινό Καμπ του Πανερυθραϊκού

Μεγάλη επιτυχία

Published

on

Ξεκίνησε  τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, το καλοκαιρινό καμπ του Πανερυθραϊκού, το οποίο και θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων περίπου, αφού θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου. Οι «κόκκινοι» επιτελούν σημαντικό έργο στις ακαδημίες τους και αυτό φαίνεται από το γεγονός, πως συνεργάζονται με έναν εκ των κορυφαίων συλλόγου του κόσμου, την Λίβερπουλ, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας να προσφέρει την τεχνογνωσία της στο σωματείο των βορείων προαστίων.

Για όσους από τους γονείς ενδιαφέρονται να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή των παιδιών τους στο αθλητικό καμπ μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά μεταξύ 18:00-20:00 και στο 210-6229774. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού: «Κατόπιν αυξημένου ενδιαφέροντος από τους γονείς για την προοπτική διεξαγωγής καλοκαιρινού Football Camp, κατά τις απογευματινές ώρες, μετά και την λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, η Διοίκηση αποφάσισε να διοργανώσει ένα καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

Η περίοδος αυτή ορίζεται από Δευτέρα 25 Ιουνίου έως και Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012. Ο Πανερυθραϊκός ΠΣ κάνει ανοικτή πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να προπονηθεί έξτρα στην μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού με μεγάλος κέρδος την ατομική του βελτίωση, να έρθει να γραφτεί στο πρόγραμμα για μία ή ακόμα και για τις τρεις εβδομάδες. Στόχος μας είναι μέσα από τις καθημερινές απογευματινές προπονήσεις που θα γίνονται στο στάδιο της Νέας Ερυθραίας, φυσικού χόρτου είναι η βελτίωση στην ατομική τεχνική, τακτική και φυσική κατάσταση ανάλογα βέβαια με την ηλικία και το επίπεδο του καθενός. Τα παιδιά θα είναι χωρισμένο σε γκρουπ των δέκα ατόμων και θα προπονούνται από τους πολύ έμπειρους προπονητές του Πανερυθραϊκου ΠΣ – Liverpool FC International Football Academy. Τέλος θα πραγματοποιηθούν αρκετές μετρήσεις σε ότι αφορά την τεχνική τους κατάρτιση και την φυσική τους κατάσταση θα γίνουν κάποια σεμινάρια διατροφής και διαιτησίας, ανάλυση των αγώνων του EURO 2012, όπως και στο τέλος κάθε παιδί θα πάρει πρόγραμμα καλοκαιρινής περιόδου».

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply