Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τέλος περιόδου για τους παλαιμάχους Πειραιά..

Ισοπαλία με Αιγιαλεία 4-4

Published

on

Ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά, με το τελευταίο ματς που έδωσε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Άκολης με την ομάδα παλαιμάχων της Αιγιαλείας. Το τελικό αποτέλεσμα 4-4 φανερώνει τι ακριβώς συνέβη σε αυτή την φιλική συνάντηση , με χορταστικά γκολ εκατέρωθεν, με συναρπαστικές μονομαχίες , με καλής ποιότητας φουτ μπολ. Η Ένωση Πειραιά είχε τοπ σκόρερ τον Νίκο Πετρόπουλο και τον Λακιώτη με 2 γκολ .

Ο Σταύρος Μπάκας ( κοουτσάρησε την ομάδα ) χρησιμοποίησε τους: Ζώρζο, Λαμπρινίδη, Δημόπουλο, Ιορδανίδη, Κοτζαπαναγιώτη, Μήτσου, Καρατζάκη, Λακιώτη, Τριανταφύλλου, Πετρόπουλο, Μπάκα Θ, Βιδάλη, Τζιαμαλή, Γιαννόπουλο, Σαμπάνη. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ Λεπίδας.

* Η Ενωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά με τον πρόεδρό της κ. Νίκο Σιδηρόπουλο , αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον χορηγό της κ. Νίκο Παπαδόπουλο . Να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες – μέλη της που συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις αυτής της παραγωγικής χρονιάς. Να ευχαριστήσει επίσης τα ΜΜΕ , ( ημερήσιος αθλητικός τύπος, τα αθλητικά siteς ( stoplekto, erasitexniko podosfairo, sportactive.gr. κ.λ.π.θερμές ευχαριστίες στον φωτορεπόρτερ της Ένωσης κ. Βαγγέλι , όπως επίσης και στον κ. Θ. Νικολάου ιδιοκτήτη κατασκευής ιστοσελίδων και σε όλους αυτούς που βοήθησαν για να λειτουργήσει σε κανονικούς ρυθμούς η Ένωση. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στονδήμαρχο και στον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νικαίας Ρέντη κ.κ. Ιωακειμίδη, Νικολάκη με την φροντίδα των οποίων εγκαταστάθηκε η Ένωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ευχαριστίες ακόμη στην ΕΠΣΠ και στον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά .

Η Ένωση θα επαναλειτουργήσει περί τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

 Tάκης Παϊπέτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply