Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Λόρδος» ο Ζαμπαράς!

Μεγάλη μεταγραφή ο Αθηναϊκός

Published

on

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ολοκληρώθηκαν επιτυχώς για τον Αθηναικό και σειρά πλέον παίρνουν τα υπόλοιπα θέματα. Ένα από αυτά αφορά την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου το ιστορικό σωματείο να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστικό. Στο πλαίσιο αυτό ο Ηλίας Καλοπίτας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορέσουν, σε περίπτωση βέβαια που αποκτηθούν, να συμβάλουν στην προσπάθεια των «ερυθροκίτρινων» στο νέο πρωτάθλημα. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει και οι ίδιοι οι παίκτες με την σειρά τους να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις, δεδομένου ότι οι εποχές είναι αρκετά δύσκολες.

Στο μεταξύ το σωματείο των νοτίων προαστίων πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Πέμπτης κίνηση-ματ, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οι στόχοι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα είναι απλά πρωταγωνιστικοί. Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου έδωσε τα χέρια με το βαρύ «πυροβολικό» των αθηναϊκών γηπέδων, Σπύρο Ζαμπαρά ο οποίος θα… τιμωρεί τους αντίπαλους τερματοφύλακες πλέον με την φανέλα της ομάδας μας. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή, του οποίου η σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα είναι κάτι παραπάνω από στενή. Ο Ζαμπαράς την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στο Ηράκλειο, σημειώνοντας στα 7 πρώτα παιχνίδια 8 τέρματα. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός, ανάγκασε τον έμπειρο επιθετικό να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετό διάστημα.

Απέκτησε και Καφαλίδη

Εκτός από τον Σπύρο Ζαμπαρά, την «ερυθροκίτρινη» φανέλα θα φοράει την νέα σεζόν και ο 23χρονος Απόστολος Καφαλίδης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, προ λίγων ημερών, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «λόρδους». Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ την περσινή περίοδο προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα Ποντίων, σωματείο που συμμετείχε στον 9ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην γραμμή… θωράκισης του συλλόγου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply