Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασε η Τερψιθέα, 2-0 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

 

 

Με σκορ 2-0 εκτός έδρας, επιβλήθηκε η Τερψιθέα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Εκεί θα υποδεχτεί το Μαρούσι.

Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα, η κοντινή κεφάλια του Βασιλάκου στο 5’ πέρασε άουτ, όπως και το σουτ του Πορτάλιου ένα λεπτό αργότερα. Στο 13’ την δυνατή κεφάλια του Ρήγα έδιωξε στην μικρή περιοχή ο Ζενουνλλάρι.

 

Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Ελπίδας, ο Ζενουνλλάρι έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Παππάς έβαλε την προβολή με τον Γκιουλή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

 

Στο 39’ έπειτα από κόντρες, ο Τσαβαλιάς βρέθηκε στο τετ α τετ με τον Τεννέ, με τον τερματοφύλακα της Ελπίδας να τον νικά εντυπωσιακά. Στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου, στο 45’ η Ελπίδα βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Κασνέτσι πέρασε έξυπνη πάσα στον Καριατλή, το σουτ του τελευταίου όμως πέρασε ελάχιστα αουτ. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους…

 

Στο 51’, έπειτα από έξυπνη πάσα του Τσιρόπουλου στην πλάτη της άμυνας της Ελπίδας, ο Πορτάλιος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τεννές έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Κολτσίδα.

 

Στο 65’, δύο παίκτες της Τερψιθέας συγκρούστηκαν μεταξύ τους, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Μήτσιου έπειτα από διπλή κόντρα και στρώθηκε στον Ζενουνλλάρι απέναντι από τον Γκιουλή, με τον επόπτη Κρασώνη και τον διαιτητή Τριανταφύλλου να υποδεικνύουν οφσάιντ ενώ η μπάλα είχε προέλθει από διπλή κόντρα σε αντιπάλους (!!!), σε μια απόφαση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων!

 

Στο 85’ ο Πορτάλιος έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έκανε την ατομική προσπάθεια και το συρτό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στην τελευταία φάση του αγώνα, το δυνατό σουτ του Μάρκου εκτός περιοχής πέρασε άουτ. Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος με την Τερψιθέα να παίρνει την πρόκριση για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου…

 

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Τεννές, Κοτσίνης, Γιαμαρέλος Αλ. (75’ Γιαμαρέλος Κ.),Παππάς Χρ., Ντάκα (84’ Μούτσα Φέτα), Σπυρόπουλος Παντ., Καριατλής (57’ Κοτταρίδης), Κασνέτσι, Ζενουνλλάρι, Μπάνη (57’ Κάβουρας), Λυριντζής (46’ Μάρκου).

 

Τερψιθέα: Γκιουλής, Κολτσίδας, Καρκάς, Ρήγας, Βασιλάκος (83’ λ.τ. Κοντονάσιος), Μήτσιος (67’ λ.τ. Πόρης), Τριάντης (67’ Γκίκα), Θερτσάι, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς (88’ Κατσίποδας), Τσιρόπουλος.

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ