Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Απόλλων Ποντίων 3-1 τον Πυρρίχιο που “φωνάζει” για τον ρέφερι Λάμπρου

Published

on

Ο Απόλλων Ποντίων εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ καθώς επικράτησε δύσκολα του Πυρρίχιου με 3-1 με την ομάδα του Γιώργου Ανανιάδη να “φωνάζει” για την διαιτησία του Λάμπρου.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 42’ με τον Δανιηλίδη και ο Πυρρίχιος ισοφάρισε στο 60′ με τον Πιπερίδη Ι.

Στο 82’ ο Γεωργιάδη έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι τυπικά γηπεδούχοι καθώς υποστηρίζουν ότι υπήρξε οφσάιντ, πολλά παράπονα για την διαιτησία του Λάμπρου έχουν στον Πυρρίχιο και για τον πειθαρχικό έλεγχο του ρέφερι, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στο 85’ ο Αθανασιάδης σημείωσες το τελικό 1-3.

Πυρρίχιος: Θεοδώρου, Ερμπαλίδης(58′ Ανθόπουλος), Κατσιλής, Παναγάκος, Πιπερίδης Ι., Ντανούσι(75′ Ιακωβίδης), Κουσίδης, Πιπερίδης Γ.(30′ Μυρσινιάς), Φετφατζίδης(46′ Κορωναίος), Απαζίδης, Φωτιάδης(46′ Κωνσταντινίδης)

Απόλλων Ποντίων: Σιδηρόπουλος Ι., Σιδηρόπουλος Κ.(78′ Σεμερτζόδης), Λίτσας(78′ Καμενίδης), Πετσίτης, Κομιώτης, Πρέσσας, Σαρίδης, Γεωργιάδης, Δανιηλίδης(88′ Κέσοβ), Τσιμπουρλάς(59′ Πουρουζίδης), Αθανασιάδης.

Advertisement