Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωση στο φινάλε για τον Απόλλωνα Σμύρνης, 2-0 την Κηπούπολη

Published

on

Έστω και με πολύ μεγάλη δυσκολία, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Κηπούπολης και να επικρατήσει με 2-0, ξεκινώντας με το δεξί την << περιπέτεια>> της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο αγώνας κάλιστα θα μπορούσε να έχει τίτλο Απόλλων Σμύρνης – Λευτέρης Ανδρεοσόπουλος 2-0…ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έμοιαζε μέχρι τις καθυστερήσεις πραγματικά ανίκητος, αφού πραγματοποίησε σωρεία εξαιρετικών επεμβάσεων, μεταξύ των οποίων και το πέναλτι του Λαζαρίδη στο 47′. Τελικά λύγισε στο 90+2′ όταν ο Κορφιάτης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Κορφιάτης με νέο πέναλτι στο 90+5′.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Χαλκίδης, Τραγουστής (63′ Μωραΐτης), Λεβέντης, Κύργιας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωνσταντίνου, Παπατριανταφύλλου (84′ Κυριαζής), Κορφιάτης, Λαζαρίδης, Ψαραδέλης, Χριστόπουλος (69′ Γκούφα).

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Ανδρεοσόπουλος, Τζαρέλλας, Χαϊδάς (90+2’ Ανδρονιώτης), Σπαγής, Σαββουλίδης, Καλέμης, Χολέβας, Τσαμόγλου, Παναγιωτόπουλος (88′ Κουτσοκώστας), Κατσακούλας (79′ Καλόγερος), Χίος.