Connect with us

Uncategorized

Ο Γιώργος Κιούπης νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

📌Στην Ελπίδα ο Γιώργος Κιούπης❗️

 

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιούπη.

 

Ο Γιώργος Κιούπης αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα, αλλά και την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ακαδημίας μας και καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου και στις εθνικές κατηγορίες, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής τερματοφυλάκων, έρχεται να προσφέρει στην ομάδα μας πολλά.

 

Πιο συγκεκριμένα ως τερματοφύλακας έχει μεγάλη καριέρα σε ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών όπως η Δόξα Βύρωνα, ο Χαραυγιακός, η Αγία Παρασκευή, και ο Ακράτητος μεταξύ άλλων, αλλά και συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Νέων και παίδων.

 

Ως προπονητής τερματοφυλάκων τα τελευταία 8 χρόνια εργαζόταν στην ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ σε επίπεδο αντρικών ομάδων έχει αποτελέσει μέλος του προπονητικού τιμ σημαντικών ομάδων όπως ο Απόλλωνας, η Παναχαϊκή, ο Αχαρναϊκός, ο Φωστήρας, ο Θρασύβουλος και η Νέα Ιωνία.

 

Η διοίκηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων καλωσορίζει στην ομάδα τον Γιώργο Κιούπη και του εύχεται πάνω απ’όλα υγεία και να επιτευχθούν όλοι οι προσωπικοί και ομαδικοί του στόχοι!🙏