Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό ο Κένταυρος Βριλησσίων, 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε, ο Κένταυρος Βριλησσίων επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί του ΠΑΟ Ρουφ και ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι υπέστησαν την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι χωρίς βαθμό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και αφού αρχικά στο 10′ το σουτ του Κουράφαλου πέρασε μόλις άουτ, το σκορ άνοιξε στο 15′. Ο Πίσπας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπεχράκη, με τον Παλάτσιο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 50′ το σουτ του Τσαντήλα πέρασε άουτ. Στο 60′ ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Γεωργογιάννης με έξοχο τακουνάκι έκανε το 1-1. Στη συνέχεια ο αγώνας πήρε άγρια ομορφιά, με τον Κένταυρο να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά το Ρουφ να είναι αυτό που απειλούσε περισσότερο. Στο 63′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν ο Νικοπολίδης έσωσε την εστία του αρχικά στο σουτ του Στατήρη και στη συνέχεια στη σέντρα σουτ του Τσουκαλά. Στο 75′ ο γκολκίπερ του Κενταύρου είπε και πάλι όχι στο δυνατό σουτ του Στατήρη, ενώ στο 86′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες, αφού ο Παλάτσιος είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά και αποβλήθηκε. Το σοκ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90′ όταν ο Λιαπίδης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι κάνοντας το τελικό 1-2.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ:  Κουνάδης, Ξανθόπουλος, Στεφανής (78 λ.τρ. Μανουσάκης), Ανδρίκος, Βουρνάζος, Φεγγης (55′ Νάσι), Στατήρης, Παλάτσιος, Πίσπας (55′ Δανασης), Κουράφαλος (90+5′  Τσερέβκο), Τσουκαλάς.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΊΩΝ: Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Μπούρης, Λιαπιδης, Μπεχράκης (46 Τσαντήλας),  Κερασιδης (82′ Μιχαλόπουλος), Θεοδωρίδης, Φελέκης (46′ Κεραμάς), Γεωργουδακης (85′ Χαραλάμπους), Μπαμπαλούκας (46 Γεωργογιάννης).