Connect with us

Γ Εθνική

Παλληκαρίσιο βαθμό η Νέα Ιωνία, 1-1 με τον Εθνικό

Published

on

Σε ένα πολυ δυνατό παιχνίδι με δύναμη και πάθος, Νέα Ιωνία και Εθνικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 6′ ο Κουκοβίνης έπιασε κεφαλιά, με τον Δήμο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Ο Εθνικός απείλησε στο 11′ όταν το πλασέ του Ποτουρίδη πέρασε λίγο άουτ, και στο 20′ όταν το γυριστό σουτ του Ζωγραφάκη κατέληξε άουτ. Στο 23′ ο Πλατέλλας για τη Νέα Ιωνία σούταρε αλλά η μπάλα κοντραρε στα σώματα. Στο 28′ το σουτ του Ερέρα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 35′ άνοιξε το σκορ. Ο Ερέρα έκανε το γέμισμα, ο Παπαχρονόπουλος με το κεφάλι γύρισε στον Μανδαμαδιώτη που με κοντινό γυριστό σουτ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Ιωνία μπήκε πολύ δυνατά, και στο 60′ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Πλατέλλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αλέμης με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-1. Ο Εθνικός απείλησε στο 73′ όταν το μακρινό σουτ του Αντωνίου έδιωξε δύσκολα ο Ντροστ. Στα τελευταία λεπτά ο Εθνικός πίεσε και είχε δύο πολύ καλές στιγμές, στο 89′ με την κεφαλιά του Χατζηκυριάκου να περνάει άουτ, ενώ στο 99+2′ ο Ντροστ έδιωξε το σουτ του Αντωνίου.

ΝΈΑ ΙΩΝΊΑ: Ντροστ, Ξυγκόρος (36′ λ.τ. Μουστάκης), Χατζηγεωργίου, Καλλιτσουνάκης, Αλέμης, Κουκοβίνης, Αντωνόπουλος (82′ Κατσουρός), Τζαμάι, Τζάκσον (46′ Φωτόπουλος), Πλατέλλας (90′ Φλώκος), Λαμπίρης.

ΕΘΝΙΚΌΣ: Δήμος, Μανδαμαδιώτης, Ζωγραφάκης Τσατσαρής, Χατζηκυριάκος, Μαλάι (76′ Σκεντεράι), Παπαχρονόπουλος, Πολύζος (76′ Μπούσης), Ποτουρίδης, Ερέρα (63′ Γεωργούσης), Αντωνίου.