Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έμειναν στο 0-0 Άγιοι Ανάργυροι και Σούρμενα

Published

on

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Άγιοι Ανάργυροι και Σούρμενα έμειναν στο 0-0.

Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο βαθμό τους στο πρωτάθλημα, ενώ τα Σούρμενα έχουν δύο βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πετύχει ακόμη γκολ, ενώ τα Σούρμενα έφεραν το δεύτερο 0-0 σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι στο 21′ όταν το σουτ του Φωστέρη μέσα από την μικρή περιοχή κατέληξε άουτ, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη φάση στο 33′ όταν ο Σιάνος με εξαιρετική ενέργεια απέφυγε τον γκολκίπερ αλλά το πλασέ του σε ξένη εστία πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τις περισσότερες φάσεις. Στο 63′ ο Χανιώτης απέκρουσε το σουτ του Κεφαλά, ενώ στο 68′ ο Φωστέρης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Χανιώτη. Λίγο έλειψε στο 69′ να προηγηθούν οι γηπεδούχοι αλλά το σουτ του Ντελήμπαση κατέληξε άουτ. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 77′ το σουτ του Μαρινάκη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Κοντογιαννάτος, Ντούμπερετ, Παπαδήμας, Χαραλάμπου, Δενελάβας (90-1′ Σκαρλίγκος), Χριστοδούλου ( 48′ λ.τ. Ντελήμπαση), Κωσταδήμας, Σιάνος, Τάσης (87′ Ορφανός).

ΣΟΎΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Αρβανίτης, Μαρινάκης, Πράσσος, Σετελλάρι, Μακρυνόρης, Κεφαλάς (84′ Κωνσταντινίδης Α.), Παπαδάκης, Μαργαρίτης, Φωστέρης, Μουρελάτος (68′ λ.τ. Κωνσταντινίδης Π.).