Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με φοβερό Ρεντζή οι Τράχωνες 4-1 εκτός τον Αθηναϊκό

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Χάρη Ρεντζή που πέτυχε και τα 4 (!!!) γκολ της ομάδας του, οι Τράχωνες επικράτησαν με 4-1 εκτός έδρας επί του Αθηναϊκού και ζευγάρωσαν τις νίκες τους.

Έφτασαν έτσι τους 6 βαθμούς, ενώ ο Αθηναϊκός που προσπάθησε όσο μπορούσε, υπέστη την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Ρεντζής σκοράροντας στο 5′, στο 20′ και στο 38′ έκανε το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 46′ ο Ζούλιας μείωσε σε 1-3 για τους γηπεδούχους, που λίγο έλειψε να ξαναμπούν στο ματς στο 55′ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μπούσιος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελικά στο 65′ ο Ρεντζής ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θοδωρής Πάλλης): Παπαβασιλείου , Κολυφέτης , Σαμουργασίδης , Αραβοσιτάς , Μπούσιος (59′ Μπεκίρι), Μανταίος (66′ Ταμπάκης ), Τσίκλης (66’ Χλωμίσιος) , Παναγιωτόπουλος (80’Καμπούρης), Ζούλιας , Ηλιόπουλος , Ζουριδάκης (80’ Γιαλαψός).
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Μαρίνος Πολυμέρης): Μανωλικίδης , Τσιμπριμάνης, Πάλμος (65’ Πρόι), Κάρδαρης, Νέστορας, Κατσαούνος , Ρεντζής (71’ Λιαράκης), Τριαντόπουλος (80’ Χρήστου), Βλασερός (71′ Σέχι), Μουσάι (80’ Κάρλος ) Καραμπάτσης.