Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Εντυπωσιακό το Καματερό, 4-2 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Published

on

Ο ΠΑΟ Καματερού έδειξε για ακόμη μία φορά τις δυνατότητές του, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-2 επί του Ατρομήτου Χαλανδρίου στο γήπεδο Καματερού. Με επιθετική φιλοσοφία και πολλές ευκαιρίες, η ομάδα του Γιώργου Τζωτζή κυριάρχησε, παρά το γεγονός ότι έχασε αρκετά “σίγουρα” τετ-α-τετ που θα μπορούσαν να κάνουν τη νίκη ακόμη πιο άνετη.

Η αρχή έγινε στο 31ο λεπτό, όταν ο Κολονέρος με άψογο τελείωμα έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία. Η πίεση του Καματερού συνεχίστηκε και έξι λεπτά αργότερα (37’), ο Χαιρετάκης έπιασε ένα διαγώνιο σουτ, με τον Τσουτσάνη να παρεμβαίνει και να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ωστόσο, ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 44’ ο Θεοδοσίου μείωσε με ψύχραιμο πλασέ, δίνοντας μια ελπίδα στους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο εντυπωσιακό ρυθμό από τους παίκτες του Τζώτζη, που έδειχναν ασταμάτητοι. Στο 51’, ο Χαιρετάκης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μήτκα, πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 3-1, φέρνοντας ξανά την ηρεμία στις τάξεις του Καματερού.

Η ομάδα δεν χαλάρωσε ούτε λεπτό και στο 74’, ο Νίκος Πιτέλης με προβολή σημείωσε το 4-1, “κλειδώνοντας” τη νίκη.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει για δεύτερη φορά με τον Φλέγκα στο 85’, αλλά το τελικό 4-2 δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος ήταν το αφεντικό του αγώνα.

Μετά τη δεύτερη νίκη στο κύπελλο, έπειτα από εκείνη επί των Πετραλώνων, ο ΠΑΟ Καματερού μπαίνει στο πρωτάθλημα με ανεβασμένη ψυχολογία και έτοιμος να τα δώσει όλα στην πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου. Ο Τζώτζης μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, όμως η βελτίωση στην τελική προσπάθεια θα είναι το “κλειδί” για την επιτυχία της ομάδας στη φετινή σεζόν. Οι προοπτικές είναι λαμπρές και το Καματερό δείχνει πως έχει όλα τα φόντα να κάνει καλή πορεία.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γιάκης, Πιτέλης, Τζωρτζίνης, Παππάς, Βασιλάκος, Πέτρου (63′ Γεωργόπουλος), Χαιρετάκης (90′ Τσιώλης), Τσάτσα (84′ Αιβαλιώτης), Κολονέρος (84′ Μελισσιανός), Μήτκας (90′ Κουσιουνέλος), Τσουτσάνης,

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ.: Τόλιας, Κρασώνης, Καστριώτι (60′ Λάκης), Τασιούλας, Μάντακας, Σφακάκης, Σταφυλοπάτης  Καμπίτσης, (60′ Παπακυριακόπουλος Β.), Παπακυριακόπουλος Ν.(60′ Αναστασάκος), Θεοδοσίου (80′ Πολυζώης), Φιλιππίδης (80′ Φλέγκας)

ΠΗΓΗ: Paokamaterou1966