Connect with us

stoplekto

Κερατσίνι – “Από πότε απαγορεύεται να γίνεται κριτική σε ποδοσφαιρικά γεγονότα όταν θεωρούμε ότι η ομάδα μας αδικείται”

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Κερατσινίου.


Με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου ,στα οποία γίνεται λόγος για ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας για δήλωση διοικητικού μας παράγοντα ,αλλά και την πρόκληση που δέχτηκε παράγοντας του συλλόγου μας που παρευρέθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου, ας προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τα αυτονόητα.
Η αναφορά στη νίκη καλού με το κακό είχε να κάνει ,και εξηγείται αυτό , στο μικρό μπάτζετ ,κατά τη δική μας φιλοσοφία, απέναντι στην έτερη λογική των ακριβών μπατζετ που πολλές φορές επικρατεί στη λογική του ποδοσφαίρου και του κόσμου . Παράλληλα, είχαμε έντονα παράπονα από τη διαιτησία και θελήσαμε να το εκφράσουμε δημόσια,κάνοντας λόγο για θεσμούς, και χωρίς να θίξουμε πρόσωπα και υπολήψεις. Για το τελευταίο υπάρχει και το βίντεο του αγώνα που είναι αδιάψευστος μάρτυρας,για κάθε ενδιαφερόμενο.
Αν απαγορεύεται να μας το πείτε .
Απόλυτα και ξεκάθαρα.
Απο κει και πέρα, αναρωτιόμαστε από πότε απαγορεύεται να γίνεται κριτική σε ποδοσφαιρικά γεγονότα όταν μάλιστα θεωρούμε ότι η ομάδα μας αδικείται σε συγκεκριμένες φάσεις από τη διαιτησία.
Ως νέα διοίκηση,αποτελούμενη από ανθρώπους με πείρα και γνώση στο Πειραικό ποδόσφαιρο ,αλλά και η ομάδα μας, ως μέλος της Ένωσης,εκ των αρχαιότερων, επιθυμούμε το καλύτερο για το Πειραικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να συμβάλλουμε στην βελτίωση του.
Ωστόσο, δεν θα κάνουμε βήμα πίσω και βάζουμε κόκκινες γραμμές σε πράγματα που άπτονται της προστασίας της ομάδας μας.
Παράλληλα,καλούμε -προσκαλούμε την διοίκηση της ΕΠΣΠ και την Κεντρική επιτροπή διαιτησίας σε ανοιχτή συζήτηση , παρουσία και Δημοσιογράφων .

Επιφυλασσόμαστε  για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Advertisement