Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Περίπατο ο ΑΟ Ιλίου, 3-0 την Αναγέννηση Πετρούπολης

Published

on

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία και χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει σ υψηλά επίπεδα την απόδοση του.ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε εύκολα με 3-0 επί της Αναγέννησης Πετρούπολης και ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου ήταν ανώτερη σε όλο τον αγώνα και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ αδύναμοι και δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Μόλις στο 2′ ο Κοντός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 21′ ο Ευαγγέλου εκτέλεσε εξαιρετικά ένα  φάουλ, με τη μπάλα να χτυπάει στο κεφάλι του Τάμπα και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0. Στο 53′ ο Κοντός από το ύψος της περιοχής σούταρε, ο Αντώνοβιτς απέκρουσε ασθενώς και ο Ελεύθερος που ακολουθούσε την φάση διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Παρασκευόπουλος, Γεωργούλας (46′ Κιτσώνης), Ευαγγέλου, Δαούτης, Λάχας. Τραγανός, Ελεύθερος (83′ Φωτίδης), Μαρκάκης (71′ Μάλλιος), Κοντός (83′ Θεοχάρης), Λερούτσος, Θάνος (56′ Ντρέτσα).

ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ: Αντώνοβιτς, Θαναηλίδης (62′ Ξενάριος), Κόλλιας (46′ Ανδριτσόπουλος), Πικουλάκης, Κωνσταντόπουλος, Μπουντάσης, Ντίνος (79′ Μαλαματίνης), Τάμπας, Παπάζογλου, Μπάιλος (46′ Νικολάου), Νάτσης (62′ Μητρόπουλος).