Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Υπόθεση Χατζηστεφάνου η νίκη του Πανιωνίου Καισαριανής, 3-2 εκτός με ανατροπή την Χρυσούπολη

Published

on

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος Καισαριανής, που αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, επικράτησε εκτός έδρας επί της Χρυσούπολης με 3-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η νίκη της ομάδας του Αντώνη Κουφογιαννάκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οικογενειακή υπόθεση, αφού όλα τα γκολ πέτυχαν οι Άγγελος και Αποστόλης Χατζηστεφάνου!

Στο 32′ ο Καραδήμας έκανε το 1-0, με τον Άγγελο Χατζηστεφάνου να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 38′. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 51′ με τον Καραδημα να ευστοχεί και να κάνει το 2-1, όμως στο 55′ έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Σαμιώτη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτό το πλήρωσαν ακριβά, αφού αρχικά στο 61′ ο Απόστολος Χατζηστεφάνου έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2, ενώ στο 68′ ο Άγγελος Χατζηστεφάνου ολοκλήρωσε την ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΧΡΥΣΟΎΠΟΛΗ: Ρίπης, Χαλίκης, Κουμουνδούρος, Αναγνώστου, Γιαννακόπουλος (67′ Καπουρελάκος), Κουμπάρος, Καραλής (67′ Τζαβάρας), Παπανικολάου (86′ Πίττης), Καραδήμας (86′ Μωραΐτης), Λαγός (46′ Μπακλαβάς), Σαμιώτης.

ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ: Χάλαρης, Χατζηστεφάνου Αγγ., Μελιγός, Πεχλιβανίδης, Μακρής, Βουτζαλής, Γκαγκαστάθης (73′ Οικονομόπουλος), Κουζέλης (86′ Πεμάι), Βάιας (63′ Κατωπόδης), Χατζηστεφάνου Απ., Ντόκος (86′ Μπαρμπαλιάς).