Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη ο ΠΑΟ Ρουφ, 3-2 εκτός τα Σούρμενα

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 3-2 εκτός έδρας επί των Σουρμένων, παίρνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα πήρε τους πρώτους του βαθμούς, ενώ τα Σούρμενα γνώρισαν την πρώτη ήττα τους, και παρέμειναν στους δύο βαθμούς.

Στο 40′  ο Κεφαλάς έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους , με τον Στατήρη στο 42′ να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 50′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κεφαλά, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο 74′ κάνοντας το 1-2 με τον Γιακουμάκη. Ο ίδιος παίκτης στο 84′ έκανε το 1-3, ενώ το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μαργαρίτης.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιωργος Καζαντζής): Αθανασόπουλος, Αρβανίτης, Μαρινάκης, Πράσσος, Σετελλάρι, Μακρυνόρης (49′ Κωνσταντινίδης), Κεφαλάς (73′ Φασουλάς), Παπαδάκης, Μαργαρίτης, Ρέτσος (80′ Οικονόμου), Μουρελάτος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νίκος Παπαρούνης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Ξανθόπουλος (59′ Στεφανής), Ανδρίκος, Βουρνάζος, Μανουσάκης (66 Γιακουμάκης), Στατήρης, Νάσι, Δανασής, Κουράφαλος (66′ Πίσπας), Τσουκαλάς (90+6′ Φέγγης).