Connect with us

WebTV

Αστέρας Βάρης – Εθνικός 1-1

Published

on

Αν και προηγήθηκε σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ο Εθνικός δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον Αστέρα Βάρης.
Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ μπήκαν πολύ δυνατά στο δημοτικό γήπεδο Βάρης και σκόραραν στο 32′ με την ωραία εκτέλεση του Ποτουρίδη από πλάγια θέση μετά από την υπέροχη κάθετη του Αντωνίου.
Είχαν προηγηθεί τρεις καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας να ανοίξει νωρίτερα το σκορ με το σουτ του Αντωνίου στο 5′, του Πολύζου στο 12′ και του Γεωργούση στο 29′, όλα με ωραίες ομαδικές ενέργειες, ενώ στο 45′ ο Πολύζος έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου κι έκανε την ατομική προσπάθεια και το σουτ, στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Με την έναρξη του β’ μέρους ο Γεωργούσης ανατράπηκε αντικανονικά μέσα στην περιοχή του Αστέρα, αλλά ο διαιτητής Λάμπρου δεν έδωσε το πέναλτι.

Γενικά στο β’ μέρος ο ρυθμός του Εθνικού έπεσε κατακόρυφα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι φέρνοντας το παιχνίδι στο 1-1 με το γκολ του Ψυχογιού στο 83′.

Αστέρας Βάρης (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Αγγελίδης (69′ Γιαννής), Χάιδος Μεϊμάρογλου, Σουβατζόγλου, Μάγγος (73′ Ψυχογιός), Ξενοπανάγος, Μπελαβράκης, Χριστίνας, Μούμια (90’+ Kalela), Βασιλειάδης.

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές) : Δήμος, Μανδαμαδιώτης (77′ Χριστογιάννης), Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Χατζηκυριάκος, Μαλάϊ, Γεωργούσης (77′ Μπούσης), Πολύζος, Ποτουρίδης (60′ Τσιμπόκας), Παπαχρονόπουλος (46′ Ερέρα), Αντωνίου (69′ Σκεντεράι).