Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδόνα – Θύελλα Μοσχάτου 1-0

Published

on

Χαλκηδόνα από τα παλιά στο Π. Νικολαΐδης καθώς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε 1-0 της Θύελλας Μοσχάτου που διαμαρτύρεται για την φάση του 75’ που σημείωσε τέρμα με τον Δρόσο και ακύρωσε ο ρέφερι της αναμέτρησης ως οφσάιντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος βοηθός Δαφερέας αισθάνθηκε ενοχλήσεις αδυναμία  και ζάλη και αποχώρησε στο ημίχρονο με τον διαιτητή Παπανδριόπουλο να σημειώνει στο φύλλο αγώνα ότι συνέχισε τον αγώνα με την  β’ βοηθό Γκαρα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που έκρινε και το αποτέλεσμα σημείωσε ο Οικονομάκης στο 20’ με σουτ μετά από ασιστ του Παναγιωτόπουλου. Ο σκόρερ είχε και δυο δοκάρια στο πρώτο μέρος!!

Η Θύελλα προσπάθησε, είχε της ευκαιρίες της αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι  υποστηρίζουν ότι υπήρξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πνευματικού Ε.  

ΑΟ Χαλκηδών: Πνευματικός Κ., Νικόπουλος, Πνευματικός Ε., Φέκος, Ζαρκαδούλας Α., Αθανασιάδης(68′ Μανδαμαδιώτης), Κούρτης(46′ Δουλγεράκης), Κατσάνης, Παναγιωτόπουλος(86′ Καρυτινός), Οικονομάκης, Καντέρογλου(58′ Τσετσώνης). 

Θύελλα Μοσχάτου: Γερογιάννης, Marra(68′ Jaupllari), Μπλούτσος, Φαναρίτης, Πιτερός, Μαρλαφέκας, Νταής, Δρόσος(58′ Μούλας), Σταυράκογλου(86′ Ταγής), Κωνσταντάκος(58′ Δεμερτζής), Γεωργακόπουλος.