Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ασταμάτητος ο ΑΟ Ιλίου, 4-0 τον Ερμή Ηρακλείου

Published

on

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με 4-0 επί του Ερμή Ηρακλείου και πέτυχε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί ακόμη γκολ.

Έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ ο Ερμής προσπάθησε όσο μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου του και ηττήθηκε για τρίτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ανδρέα Νάστου ο Θανάσης Κοντός που πέτυχε τρία γκολ…

Το πρώτο ημίχρονο είχε τρελό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν συνεχώς ευκαιρίες να σκοράρουν, με τους δύο τερματοφύλακες Παρασκευόπουλο και Ζαρνάβαλο να σώζουν την εστία τους σε αρκετές περιπτώσεις. Το σκορ άνοιξε στο 9′ όταν από εξαιρετική μπαλιά του Μαρκάκη ο Κοντός με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 43′ ο Λερούτσος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, με το γκολ αυτό να αποδεικνύεται καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά παραδόθηκαν.

Στο 48′ ο Παπαδημητρίου με ωραία μπαλιά βρήκε τον Κοντό που με σίγουρο σουτ έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 72′ όταν ο Δαούτης σέντραρε, ο Κουρεμάδας από κοντά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, και ο Κοντός που ακολουθούσε την φάση έκανε το 4-0.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Παρασκευόπουλος, Ζατσλάι (46′ Κουρεμάδας), Ευαγγέλου (57′ Μαργαρώνης), Δαούτης, Λάχας, Τραγανός (46′ Παπαδημητρίου), Ελεύθερος (38′ λ.τ. Κιτσώνης), Μαρκάκης, Κοντός, Λερούτσος, Θάνος (62′ Μυλωνακάκης).

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ζαρνάβαλος, Βιδάκης (89′ Χαλικιάς), Ζομπαΐδης (51′ λ.τ. Ντάφλας), Γκιόκας, Παππάς, Κολωνιώτης, Καραΐνδρος (73′ Καζαμίας), Γκολφινόπουλος, Γεωργακόπουλος, Χέλμης (51′ Προμπονάς), Κακουλίδης (51′ Ρούκος).