Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαλκηδόνα – Ελλάς Ποντίων 4-2

Published

on

Την δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Χαλκηδόνα που επικράτησε 4-2 της Ελλάδας Ποντίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Τζώρτζ Μπάλντοκ.

Στο 6’ ο Παναγιωτόπουλος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα σε πέναλτι που κέρδισε ο Οικονομάκης για το 1-0 της ομάδας του Γιάννη Κούση με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν  στο 30’ σε 1-1 με τον Δεληβασίλη επίσης με πέναλτι.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η Χαλκηδόνα μπήκε ακόμη καλύτερα στο ματς και σημείωσε τρία τέρματα σε 12 λεπτά με τους Οικονομάκη στο 50’ και 62’ και τον Παναγιωτόπουλο στο 57’ σκοράροντας για το 4-1. Στο 76΄μείωσε με πέναλτι για την Ελλάδα Ποντίων ο Φανός σε 4-2.

Διαιτητής ήταν ο  Τζαγκαράκης. 

Χαλκηδόνα: Νικολακόπουλος, Νικόπουλος, Πνευματικός Ε., Φέκος, Καρυντινός, Αθανασιάδης, Κούρτης(57′ Καντέρογλου), Κατσάνης(68′ Μανδαμαδιώτης), Παναγιωτόπουλος(68′ Ζαρκαδούλας Λ.), Τσετσώνης(46′ Μελεμενής), Οικονομάκης(72′ Βεργίνης). 

Ελλάς Ποντίων : Τσιαβός, Κρανιδιώτης, Μαγαλιός, Λάνης, Χατζημιχάλης, Μαρτίνος(78′ Παυλόπουλος), Pire(78′ Γαϊτανέρης), Δεληβασίλης(65′ Μακαρονάς), Vila, Φανός(78′ Guri), Βατίστας(54′ Τσεσμενόγλου).