Connect with us

Γ Εθνική

Εθνικός – Θύελλα Ραφήνας 1-0

Published

on

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θέμη Ποτουρίδη στο 7′ λεπτό των καθυστερήσεων ο Εθνικός έκαμψε την αντίσταση της Θύελλας Ραφήνας στο γήπεδο του Κερατσινίου για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός είχε την υπεροχή, αλλά απέναντι στην πολυπρόσωπη της Θύελλας, δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.
Η σημαντικότερη φάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 41′ με την με εκπληκτική προσπάθεια του Παπαχρονόπουλου, ο οποίος πέρασε δύο παίκτες κι έβγαλε σε θέση βολής τον Ποτουρίδη, που πλάσαρε με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Ίδιο σκηνικό και στο β’ μέρος με τη Θύελλα Ραφήνας να αμύνεται σθεναρά και τον Εθνικό να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνά της, παρά μόνο με στατικές φάσεις, όπως τα χτυπήματα φάουλ του Γεωργούση στο 83′ (δύσκολα σε κόρνερ ο Καλογερόπουλος) και του Ποτουρίδη.
Τελικά στο 7′ λεπτό των καθυστερήσεων μετά από ανατροπή του Χατζηκυριάκου μέσα στην περιοχή ο Ποτουρίδης από τα έντεκα βήματα σκόραρε για το 1-0 δίνοντας την νίκη στην ομάδα του
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Κουρτέσης.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Δήμος, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Χριστογιάννης, Χατζηκυριάκος, Μαλάι (65′ Σκεντεράι), Παπαχρονόπουλος (70′ Φερεκίδης), Πολύζος (76′ Μπούσης), Ποτουρίδης, Ερέρα (46′ Γεωργούσης), Αντωνίου (65′ Τσιμπόκας).
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Αντρέας Ντερντινής): Καλογερόπουλος, Σαμάρκος, Πιέτρι (95+ Μπουτάκης), Φύτρος, Φλώρος, Τσούκας, Κοντογιάννης (75′ Κωτσάκης), Πιτιλάκος (75′ Μακροδημήτρης), Σπαρτάλης, Χίσο, Γκούμας.