Connect with us

Γ Εθνική

Καθάρισε νωρίς το Χαϊδάρι, 2-0 στο Τυμπάκι

Published

on

Σκοράροντας δύο φορές στο α’ ημίχρονο, το Χαϊδάρι επικράτησε 2-0 του Α.Ο. Τυμπακίου στο ματς για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

Επομένως, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην κορυφή μαζί με Μικρασιατικό, Άρη Πετρούπολης και Ηλυσιακό, ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους.

 

Το Χαϊδάρι μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με ένα τρομερό μακρινό σουτ του Γκέτσι στο 6′.

 

Ο Χρήστου εξουδετέρωσε δύσκολα το σουτ του Μπουτσικάρη στο 32′, ενώ στο 33′ μπλόκαρε την κεφαλιά του Πολίτη.

 

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι μετουσίωσαν σε δεύτερο γκολ την κυριαρχία τους, όταν στο 42′ ο Κυριαζής έδωσε στον Αργυρίου και εκείνος σε άδειο τέρμα δεν λάθεψε.

 

Ένα μακρινό σουτ του Κυριαζή στο 47′ και μία κεφαλιά του Αργυρίου στο 49′ (λίγο άουτ), ήταν οι επόμενες απειλές του Χαϊδαρίου.

 

Ο Α.Ο. Τυμπακίου βελτιώθηκε στο β’ ημίχρονο, είχε φάσεις με τον Πέτρου στο 66′ και τον Χαϊντίνι στο 72′, αλλά δεν κατάφερε να βάλει το γκολ που θα του αναπτέρωνε τις ελπίδες.

 

Α.Ο. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Χρήστου, Σαβουιδάκης, Στεφανάκης (65′ Γερακιός), Χότζα, Λούσι, Μεϊρέλες, Κουτάντος, Γρηγοράκης (55′ Νικολακάκης), Καλογεράς (55′ Παπανδρέου), Αζίζι (55′ Χαϊντίνι), Πέτρου.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Nτούνης, Αλεξίου, Γκουτσίδης (70′ Φαρμάκης), Πολίτης, Σταγάκης, Τσιούλος, Γκέτσι (46′ Ερρίκος) , Κυριαζής (81′ Συριόπουλος), Αργυρίου, Μπουτσικάρης (81′ Νταλακούρας), Γωγουβίτης.

ΠΗΓΗ: Liganews