Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρία στα τρία ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας, 3-1 την Διάνα Ηλιούπολης Β’

Published

on

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας επικράτησε με 3-1 επί της Διάνας Ηλιούπολης Β’ και έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, ύψωσαν μια φανέλα με τον αριθμό 2, με την συγκίνηση να πλημμυρίζει το γήπεδο…(φωτό)

Στο 5′ ο Ρούσσος με πέναλτι έκανε το 1+0, με τον Μπαλάφα στο 11′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 50′ ο Ρούσσος και πάλι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1, ενώ στο 72′ ο 16χρονος Γκεράλντο Λιμάι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΆΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑΣ (Μάνος Δουλγεράκης): Ντάλας, Κουτσόπουλος, Βάσος (71′ Φωτσιτζούδης, Λουκιδέλης (46′ Σταθάς), Ζησόπουλος, Κωστούλας (58′ Χατζηδημητρίου), Ασημακόπουλος (71′ Γκελμπέσης), Δήμας, Τσουλάκος (58′ Λιμάι), Κορλιές, Ρούσσος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ Β’: (Ι.Γάρδας): Κεφαλιάκος, Μπαχούμης, Κοκάκης (46′ Τσαγανός), Ρουσάν (80′ Ράμμος), Πανταζής, Κέντρος, Ζευγίτης (68′ Παπαματθαίου), Λιαρμακόπουλος, Μπεζεριάνος (80′ Γκούσκος), Λιούκας, Μπαλάφας (60′ Κάτσαρης).