Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ – Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Θέμα 1ο: «Λήψη απόφασης  για την επιβολή ποινής σε  σωματείο»

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου AΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.  καθώς  και  την έγγραφη απολογία του κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, (αντιαθλητική,εξυβριστική, απειλητική συμπεριφορά στο ημίχρονο & στην λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  που έγινε στο γήπεδο Π.ΣΑΛΠΕΑΣ   στις 05.10.2024.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15 παρ.4-5 .του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ χρηματική ποινή  διακόσια  (200) ευρώ -άρθρο 15 παρ. 10 α. του Π. Κ. της ΕΠΟ)

Θέμα 2ο: «Λήψη απόφασης  για την επιβολή ποινής σε  αξιωματούχο σωματείου»

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Ν. ΓΚΟΥΣΚΟΥ ( μέλος Δ.Σ. του σωματείου AΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ)  καθώς  και  την έγγραφη απολογία του κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, (αντιαθλητική,εξυβριστική, απειλητική συμπεριφορά στο ημίχρονο & στην λήξη του αγώνα Πρωταθλήματος ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  που έγινε στο γήπεδο Π.ΣΑΛΠΕΑΣ   στις 05.10.2024.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο τον Ν. ΓΚΟΥΣΚΟ ( μέλος του Δ.Σ. του  σωματείου ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ)  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15 παρ.2 .του Π. Κ. της ΕΠΟ, και του επιβάλλει  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους& αποδυτήρια για ένα ( 1) μήνα και χρηματική ποινή εκατό  (100) ευρώ -άρθρο 12 του Π. Κ. της ΕΠΟ)

Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλείται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ – αγώνας Πρωταθλήματος  της 13/10/2024 Α.Ε . ΝΙΚΑΙΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΝΕΟΛΑΙΑ

*Τα γραπτά υπομνήματα θα πρέπει να σταλθούν έως και 3 ημέρες μετά την σχετική ενημέρωση των σωματείων και των  εκπροσώπων τους.

Advertisement