Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καθάρισε ο Κετίκογλου για το Κερατσίνι 1-0 τον Αετό

Published

on

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Κερατσίνι που επικράτησε 1-0 του εξαιρετικού Αετού Κορυδαλλού με τον αγώνα να διαιτητεύει ο Κατσίνης από την Ένωση Ανατολικής Αττικής για τον οποίο οι Κερατσινίωτες εξέδωσαν ανακοίνωση συγχαρητηρίων.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 30λετο ήταν  καλύτεροι χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρουν με τους γηπεδούχους να έχουν υπό τον έλεγχο τους το ματς,  στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Μάλιστα οι ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη έχασε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει κυρίως με τον Μπουρντένη. Το τέρμα που έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους σημείωσε  ο Κετίκογλου στο 75’ με μια εξαιρετική ενέργεια και σουτ στην δεξιά γωνία του Ροβάτσου.


Κερατσίνι: Ασημέλλης, Αγγελάκης Μ., Σκορδίλης(58′ Τσάμης), Αγγελάκης Γ., Βαττής, Κετίκογλου(58′ Σφυρογιαννάκης), Γρηγοριάδης, Σαουλιάς, Μπουρντένης, Λουβής(76′ Σπυρόπουλος), Αυλωνίτης(41’ Σαράκος). 

Αετός Κορυδαλλού: Ροβάτσος, Ξύδης, Μπουλιάρης(73′ Χύκα), Καλαμάρας, Γεωργιόπουλος(80′ Χαλούβας), Σιδηρόπουλος, Λένα(80′ Βαμβακούσης), Μάναλης, Καλύκας(57′ Κορκίδης), Καραμάνης(73′ Κωστόπουλος), Δεμενόπουλος.