Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωση στο τέλος για τον Κένταυρο Βριλησσίων, 3-2 τα Σούρμενα 

Published

on

Έστω και δύσκολα ο Κένταυρος Βριλησσίων κατάφερε να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση των Σουρμένων και να επικρατήσει με 3-2, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία του.

Έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς και τουλάχιστον προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι παρά την προσπάθεια που έκαναν δεν πήραν τίποτα από το ματς και έμειναν στους 4 βαθμούς παραμένοντας χωρίς νίκη.

Στο 5′ ο Φωστέρης έκανε το 0-1, με τον Μπαμπαλούκα στο 10′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 24′ ο Κένταυρος είχε δοκάρι με τον Κερασίδη, με τον Τσαντήλα στο 38′ να κάνει το 2-1. Στο 54′ ο Μουρελάτος ισοφάρισε σε 2-2, με τον Χαλκιόπουλο στο 85′ με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΊΩΝ (Κωστάς Σπύρου): Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Μπεχράκης, Λιαπίδης, Θεοδωρίδης (90′ Μανίκας), Κερασίδης, Φελέκης (55′ Λάγγας), Τσαντήλας (55′ Εμπρα), Μπαμπαλούκας, Γεωργογιάννης (82′ Χαραλάμπους).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιώργος Καζαντζής): Αθανασόπουλος, Τόλι, Κωνσταντινίδης, Πράσσος, Χριστόπουλος, Αρβανίτης, Μαρινάκης (85′ Ρέτσος), Μουρελάτος, Μαργαρίτης, Φωστέρης, Κεφαλάς (65′ Οικονόμου).