Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαίο διπλό η Αγία Ελεούσα, 1-0 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, η Αγία Ελεούσα πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Αγίων Αναργύρων με 1-0.

Έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι παραμένουν σε δυσκολη θέση, αφού εξακολουθούν να αγνοούν την νίκη έχοντας μόλις 2 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 29′ όταν ο Ζιάμπρας σέντραρε και ο Βάσσος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από έντονες διαμαρτυρίες εκατέρωθεν για δύο αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας. Αρχικά για τους γηπεδούχους στο 20′ όταν ο Σιάνος απέφυγε και τον γκολκίπερ και ενώ ήταν μόνος σε κενό τέρμα έξω από την περιοχή ανατράπηκε, με τον διαιτητή να δείχνει στον γκολκίπερ Οψιμούλη την κίτρινη κάρτα, με τους ανθρώπους των Αγίων Αναργύρων να ζητάνε δικαιολογημένα την αποβολή. Στο 88′ ο Αρχανιωτάκης για τους φιλοξενούμενους με κεραυνό έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα,με το γκολ προς γενική κατάπληξη να ακυρώνεται σαν οφσάιντ.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Δενελάβας, Ντούμπερετ, Παπαδήμας, Χαραλάμπου, Ντελήμπαση (46′ Πόπα), Σκαρλίγκος (59′ Χριστοδούλου), Κωσταδήμας, Σιάνος, Χατζής.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΎΣΑ: Οψιμούλης, Καντίου, Μπιάνκι, Ξενιτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κουνάδης, Ζιάμπρας (54′ Μαθιούδης), Αντωνόπουλος (87′ Τεπετίδης), Μπόγρης (68′ Μουστακάτος), Νένδος (68′ Αρχανιωτάκης), Βάσσος.