Connect with us

Γ Εθνική

Ο Γιούχτας 1-0 λύγισε τον Αστέρα Καισαριανής

Published

on

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε ο Γιούχτας, που επικράτησε με 1-0 επί του Αστέρα Καισαριανής, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 36′, όταν ο Παυλίδης δέχθηκε την πάσα του Σουρνάκη και με πλασέ σημείωσε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά (40′) ο Παυλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ.

 

Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν ο Αμπντέλ Ραχήμ πέρασε την μπάλα στον Σάμιο, εκείνος σούταρε εξ επαφή από πλεονεκτική θέση όμως εκείνη κατέληξε στην αγκαλιά του Μακατουνάκη!

 

Διαιτητές: Τρίγκας, Τίκας-Μαυρεδάκης (Χανίων)

 

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μανόλης Σουτζής): Μακατουνάκης, Φαζός, Παπαδομιχελάκης, Σουρνάκης, Γαϊτανίδης, Μπουρσέλης, Παυλίδης (89′ Ορφανουδάκης), Φουκαράκης, Δασκαλάκης (89′ Πατινιώτης), Τζανής, Πιστικός

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ. (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Γρηγοριάδης (46′ Αμπντέλ Ραχήμ), Μαγγανάς (87′ Μκρτσιαν), Μακρυγιάννης (76′ Ζέλο), Μπακαούκας, Παληγιώργος, Παπαγεωργίου, Σάμιος, Σταμούλης, Χασιώτης, Ρέτζο.

ΠΗΓΗ: Primesport