Connect with us

stoplekto

Σύρραξη στο ημίχρονο – Ο Ήφαιστος 1-0 την ΑΕ Νίκαιας

Published

on

Επεισοδιακό ήταν το τοπικό ντέρμπι της Νίκαιας ανάμεσα στον Ήφαιστο και την ΑΕ με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την νίκη με 1-0 χάρις το τέρμα που σημείωσε στο 67′ ο Τάγκαλος.

Όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι της αναμέτρησης “στο 41′ λεπτό μετά από λεκτική αντιπαράθεση του  κ. Καλαμάκη που βρισκόταν στην κερκίδα του γηπέδου με ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας δημιουργήθηκε σύρραξη για 2′ λεπτά που έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ήρθε ο ίδιος στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων και ακολούθησε για δέκα λεπτά γενική σύρραξη και των δύο ομάδων. Η διαιτητική τριάδα βρισκόμασταν στα αποδυτήρια και όπως μας ενημέρωσε ο παρατηρητής του αγώνα δεν τραυματίστηκε κανείς. Καλέσαμε την αστυνομία και το δεύτερο ημίχρονό κύλησε ομαλά.”

Στο 62′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σφυρής.

Διαιτητής ήταν ο Γεωργόπουλος Β.

ΑΕ Νίκαιας: Τερεκανίδης, , Κατσιγιάννης, Καρβέλας(65′ Παπαφώτης), Κουρούνης, Παγώνης, Νταλάκος(72′ Δέρδας), Dobrin(59′ Ρεθεμιωτάκης), Σφυρής,  Πασαμιχάλης, Παπαδόπουλος(46′ Μπαλτιμάς) Πέκωφ.

Ήφαιστος: Μίσκου, Σιγαλάκος, Κακαβογιάννης, Σεραφείμ, Υφαντόπουλος, Κουλίζος, Τσέρρι , Χρονόπουλος(60’ Καλαμάκης), Σιγάλας(80’ Μεταξάς), Μουρτίδης, Gjeci(46’ Τάγκαλος)