Connect with us

Γ Εθνική

“Έκλεισαν” στο Γάζωρο Μερεσιώτης και Νίρλας

Published

on

Οι διοικούντες του Εθνικού Γαζώρου θέλουν η ομάδας του να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα της Football League. Γι αυτό το λόγο σε συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό του συλλόγου Παναγιώτη Διλμπέρη θέλουν να αποκτήσουν καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Έτσι οι Σερραίοι συμφώνησαν με δύο ποδοσφαιριστές τους Κώστα Μερεσιώτη καιν Στέλιο Νίρλα. Ο πρώτος είναι 25 χρονών μέσος και αποκτήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο Νίρλας είναι αμυντικός διανύει το 23ο έτος της ηλικίας του και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον συμπολίτη Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιθύνοντες του Εθνικού Γαζώρου: «Ο Εθνικός Γαζώρου συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας στην νέα πρόκληση της Football League. Παίκτες του Εθνικού Γαζώρου είναι και επίσημα οι Κώστας Μερεσιώτης και Στέλιος Νίρλας.

Ο 25χρονος μέσος, Κώστας Μερεσιώτης με καταγωγή από την Βυρώνια, αποκτήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, όπου την χρονιά που πέρασε είχε 25 συμμετοχές. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε Εορδαϊκό, Ρόδο και Θερμαϊκό.

 

Σε συμφωνία ήρθε και ο 23χρονος αμυντικός, Στέλιος Νίρλας, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας».

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply