Connect with us

stoplekto

Πρόκριση για Ιωνικό πληγώνοντας τον Ερμή στο 120′ της παράτασης

Published

on

Το εισιτήριο της πρόκρισης  στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΠ πήρε ο Ιωνικός καθώς επικράτησε με 1-0 του σκληροτράχηλου Ερμή με τους φιλοξενούμενους να λυγίζουν στο τελευταίο λεπτό της παράτασης!!

Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου προσπάθησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού χωρίς όμως να σκοράρει στην κανονική διάρκεια όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν τακτικά άψογοι και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να “πληγώσει” τον Παπαδόπουλο.

Στο 89΄ο Νέλα  προειδοποίησε σημαδεύοντας  το δοκάρι του πορτιέρο των φιλοξενούμενων

Στο 119′ η ομάδα του  Μάκη Σαμιώτη έμειναν με δέκα στον αγωνιστικό χώρο  λόγω αποβολής του Ζαμπέτα με δεύτερη κίτρινη και στην εκπνοή της παράτασης ο Ποζατζίδης σκόραρε για το 1-0 πανηγυρίζοντας την πρόκριση της ομάδας του με τους Κορυδαλλιώτες να μην μπορούν να το πιστέψουν….

Διαιτητής ήταν  ο Ζέστας.

Ιωνικός: Κουτσογιαννούλης, Οικονόμου(106′ Γιαλίδης), Διαμαντής, Κόκας(75′ Νέλα), Παντελίδης, Αντωνίου, Ρεσβάνης(46′ Πετράκης), Φουάσης(96′ Ροκάκης), Σάνι(46′ Ποζατζίδης), Ματσούκας, Ανδριάνης.

Ερμής Κορυδαλλού: Παπαδόπουλος Ν., Παπαθανασάκης, Διοκμετζίδης(64′ Αργεντίδης), Ζαμπέτας, Γραμματόπουλος, Λαμελλάρι(91′ Φουκούλης), Τζανιδάκης(71′ Φωτιάδης), Μπεκάκος, Quku(64′ Παυλάκης), Shkerlaj(106′ Κώττας), Νεοφώτιστος(106′ Παπαδόπουλος).