Connect with us

Uncategorized

Ρούσσης τριετίας.. στον Αστέρα

Published

on

Στην απόκτηση του 24χρονου στόπερ Δημήτρη Ρούσση πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης, ύστερα από θετική εισήγηση του τεχνικού Σάκη Τσιώλη. Κατά την περσινή σεζόν ο Ρούσσης αγωνίστηκε με επιτυχία στον Τηλυκράτη Λευκάδας ομάδα που μετείχε στο Βόρειο Όμιλο της Football League 2 και τώρα ανοίγετε μία καινούργια προοπτική στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τον Αστέρα.

 

Το καλό το 10 στο Ράγιος

 

Ανακοινώθηκαν τα νούμερα που θα φορούν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης τη νέα σεζόν με τον Ρούμπεν Ράγιος, να φοράει το νούμερο 10 το οποίο πέρυσι είχε ο Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος έχει μεταγραφεί πλέον στον Λεβαδειακό. Έτσι, ο Ισπανός μέσος άφησε το νούμερο 21 για το “10”. Αναλυτικά τα νούμερα των παικτών του Αστέρα: 1. Φούλοπ, 3 Χρήστος Πιπίνης, 4 Χουανίτο, 6. Λαουτάρο Φορμίκα, 7. Άγγελος Σαραντόπουλος, 8. Φερνάντο Ουσέρο, 9. Εμμάνουελ Περόνε, 10. Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα, 11. Σάββας Τσαμπούρης, 13. Λέαντρο Αλβάρεζ, 14. Τάσος Μπακασέτας, 16. Νίκος Αναστασόπουλος, 17. Γιάννης Ντινιωτάκης, 22. Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, 23. Τσίμο Ναβάρο, 25. Δημήτρης Κουρμπέλη, 27. Λευτέρης Γιαλούσης, 30. Έγκον, 31. Μιχάλης Φραγκουλάκης, 37. Γιώργος Μπαντής, 46. Γιώργος Γεωργακόπουλος, 52. Θανάσης Κωστούλας.

 

Προετοιμάζονται για την Πέμπτη

 

Ο τεχνικός της ομάδας από την Αρκαδία Σάκης Τσιώλης, προετοιμάζει πυρετωδώς τους παίκτες του για το πρώτο παιχνίδι του συλλόγου στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς οι Αρκάδες την Πέμπτη 19 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ Μπάκου με σκοπό να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην Γ’ προκριματική φάση του Europa League. Αυτό που ζει ο Αστέρας είναι ένα όνειρο αν σκεφτεί κάποιος ότι πριν 10 χρόνια η ομάδα της Πελοποννήσου βρέθηκε ένα βήμα από το να υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα Αρκαδίας. Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, αφού ο Αστέρας έχει όλες τις προοπτικές να διαπρέψει στην Ευρώπη και με την βοήθεια των φιλάθλων του να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Απλά να θυμίσουμε πως το πρώτο ματς με την Μπάκου διεξάγεται στην Τρίπολη στις 19 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply