Connect with us

Uncategorized

Έρχονται αποκαλύψεις από Μπεθάνη..

Published

on

Έτοιμος να προχωρήσει σε αποκαλύψεις, αναφορικά με τα “εμπόδια”, που βάζουν διάφοροι Κορίνθιοι, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη δημιουργία μιας ισχυρής Κορίνθου, είναι ο Πάνος Μπεθάνης.

Όπως έγινε γνωστό, από την ιστοσελίδα της ομάδας, μες το επόμενο διήμερο, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση, σχετικά με τις “τρικλοποδιές” κάποιων, στο έργο της διοίκησης Μπεθάνη.

Επιπλέον, έγινε γνωστό, πως το τελευταίο 10ημερο, οι κ.κ. Μπεθάνης και Κωστήρης ξόδεψαν το ποσό των 92.400 ευρώ. Αναμφίβολα, οι αποκαλύψεις από πλευράς διοίκησης Κορίνθου αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον, με τους οπαδούς της ομάδας να περιμένουν να πληροφορηθούν… ονόματα και διευθύνσεις.

Αναλυτικά, η πρόσφατη ανακοίνωση της Κορίνθου:

“Στο πλαίσιο της διαφάνειας ανακοινώνουμε ότι οι κύριοι Μπεθάνη και Κωστήρης συνεχίζουν τις επενδύσεις τους στην ομάδα με επιπλέον 92.400 ευρώ (μεταγραφές, έξοδα, χρέη) τις τελευταίες 8 μέρες. Ακολουθεί ενημέρωση τις επόμενες 2-3 μέρες για τα επιμέρους θέματα της ομάδας και τα εμπόδια από Κορίνθιους που θα σας ξαφνιάσουν”.

ΚOΡΙΝΘΙΑ sports

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply