Connect with us

Uncategorized

Ισόπαλη 2-2 η Ξάνθη

Published

on

Δεν τα κατάφερε η Ξάνθη απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2. Το σκορ άνοιξε για τους Ακρίτες στο 25 Αλτιμπαρμακόφσκι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Πετρός Μάνταλος με δυνετό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Εθνικού. Η Ξάνθη κατάφερε να σημειώσει το 2-0 στο 47′ με άψογη κεφαλιά του Θεόδωρου Βασιλακάκη. Στη συνέχεια το “συγκρότημα” του Παναγιώτη Διλμπέρη δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει με τέρματα που πέτυχαν ο Ζιγκερίδης στο 75′ και Χαριτίδης στο 88′.

 

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Κομεσίδη, Γούτα, Γκατσολάρι, Ντάνι, Μάνταλο, Μαρσελίνιο, Πλατέλλα, Αλτιπαρμακόφσκι, Λυμπερόπουλος, Κούτεβ, Τορομανίδης, Τσαμούρης, Γκλέισον, Τριάδης, Ονουάτσι, Βάλλας, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδη, Μερεσιώτη, Κατσαβάκη, Καπία, Παπάζογλου, Γεωργιάδη, Ναλμπάντη, Μπεκιάρη, Σαβίδη, Κρυστάλλη, Μαχαιρούδη, Βαλσαμάκης, Ζυγκερίδης, Χαριτίδης, Κοσμίδης, Κουκούτσης, Παλάσκας, Κουκόλης, Καρυπίδης, Κωνσταντινίδης, Αγγελακάς.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply