Ε.Π.Σ.Α
Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Ανατροπή και ανανέωση με Παναγιώτη Καραχάλιο
Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων…
📌❗️Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Καραχάλιο, έπειτα από την ανακοίνωση των νέων ορίων ηλικίας από την διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣΑ, που του δίνει δικαίωμα να αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν.
Ο Παναγιώτης είχε καθοριστική συνεισφορά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας, από τον περασμένο Ιανουάριο και έπειτα, όταν πήρε μεταγραφή στην Ελπίδα.
Η πορεία του Παναγιώτη στο ποδόσφαιρο μιλάει από μόνη της, καθώς έχει γεμάτες χρονιές στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Νέα Ιωνία, Ιωνικό, Πανηλειακό, Παναργειακό και Εθνικό Πειραιώς, σε Β’ και Γ’ Εθνική. Ενώ και στα γήπεδα της Αθήνας έχει μεγάλη καριέρα έχοντας ξεκινήσει από την ΑΕ Ιλίου, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Ολυμπιακού Λιοσίων, Ηρακλείου, ΑΟ Περιστερίου και Ένωση Αγίων Αναργύρων μεταξύ άλλων.
Η διοίκηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων εύχεται στον Παναγιώτη Καραχάλιο πάνω απ’όλα υγεία και να επιτευχθούν όλοι οι προσωπικοί και ομαδικοί του στόχοι.🙏

