Connect with us

Uncategorized

Bέροια:Φιλικό με Πιερικό – Νίκη με Ξάνθη

Published

on

Φιλικό απέναντι στον Πιερικό θα δώσει αύριο το απόγευμα στις 7:00 η Βέροια. Η “Βασίλισσα του Βορρά”, η οποία είναι αήττητοι στους αγώνες προετοιμασίας που έχει δώσει μέχρι σήμερα θα ταξιδέψει στην Κατερίνη με στόχο να επικρατήσει των αντιπάλων της. Αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι για τους παίκτες του Μάκη Χάβου, οι οποίοι δείχνουν να είναι πανέτοιμοι για την εντός έδρας πρεμιέρα της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι “κυανέρυθροι”, ελπίζουν πως τα πρώτα δύο εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και τον Πανιώνιο θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα που επιθυμούν, ώστε να πραγματοποιήσουν μία καλή αρχή στο πρωτάθλημα.

Πέρασε και από την Ξάνθη

Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου διατήρησαν του αήττητο που έχουν στα φιλικά παιχνίδια, αφού επικράτησαν εκτός έδρας της Ξάνθης με σκορ 1-0 παίζοντας καλύτερα από τον ακριτικό σύλλογο. Το μοναδικό τέρμα στην συνάντηση πέτυχε ο Μπαργκαν στο 33′.

Οι δυνθέσεις των δύο ομάδων

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης (72′ Τορομανίδης), Γούτας (70′ Τσαμούρης), Μπαξεβανίδης (65′ Καζούμπα), Γκατσολάρι (46′ Βασιλακάκης 83′ Ράνος), Ντάνι (46′ Φλίσκας), Μαρσελίνιο (80′ Τριάδης), Μάνταλος (65′ Νάκα), Ονουάτσι (61′ Πλατέλλας), Μαρκόφσκι (61′ Αλτιπαρμακόφσκι)

Βέροια ( Μάκης Χάβος): Δασκαλάκη (46′ Καντιμοίρης), Γεωργέα (67′ Αμραντίδης), Τόμας, Σνάουτσνερ, Κάλι, Ζε Βιτόρ, Μπελόν (80′ Καλτσάς), Καλογερή, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ιωάννου

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply