Connect with us

Uncategorized

ΑΟ Δικαίου: Tρίτη με Νικαγόρα – Σάββατο με Διαγόρα

Published

on

Τελικά φαίνεται ότι εκεί που δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη ομάδα για να γίνει κάποιο φιλικό παιχνίδι ο Α.Ο Δικαίου κατάφερε να κλείσει δύο φιλικά αυτήν την εβδομάδα για να μπορέσει το τεχνικό τιμ να βγάλει συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.

 

Αρχικά σήμερα το απόγευμα (17:15) οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Νικαγόρα στο γήπεδο της Κεφάλου και το Σάββατο το απόγευμα (πιθανότατα στις 16:00) θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Διαγόρα.

 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό που θα γίνει το φιλικό αφού το Νέο στάδιο Ανταγόρα δεν είναι διαθέσιμο ( λόγω του Α.Ε Κως- Απόλλων Καλυθιών και το τουρνουά του ΠΑΟΚ Κω σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ) και έτσι απ’ την στιγμή που και το γήπεδο Πυλίου δεν είναι ακόμα έτοιμο,μέσα στην εβδομάδα θα αποφασίσουν σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Δίκαιος και Διαγόρας έδωσαν και πέρυσι φιλικό παιχνίδι όντας ομάδες όμως διαφορετικών κατηγοριών αφού οι «κυανόλευκοι» ετοιμαζόντουσαν για την Α’ κατηγορία και ο Διαγόρας για την Β’ Εθνική. Πλέον οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής (9ος όμιλος).

Πίτσης Γεώργιος – giafkasports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply